Mitt i mellandagsrean

(null)

Istället för att göra som resten av Sveriges befolkning, hänga på mellandagsrean i alla landets butiker. Åkte vi till Marstrands havshotell och slappnade av i en skön hotellsäng, bastade, satt i en varm bubbelpool och simmade. 

Nåväl, mina 5 minuter i bastun räknas väl knappt, men det var oerhört skönt att sitta utomhus i en varm pool med ett glas bubbel i ena handen och andra handen i M:s hand. 

(null)

Vi fick också ett vackert väder när vi var här, och det är så skönt att få komma bort en natt, ladda batterierna i varandras sällskap. 
(null)

Avkoppling kan ske på så många sätt, en skön promenad, skriva på ett papper, ligga i soffan och kolla på en serie, alla sätt är bra - det gäller att få tömma skallen ett tag och bara vara. Våga vara ledig och inte tänka på något annat, oavsett vem man är eller vad man gör. 

Att åka på spa, knappt en timme hemifrån är ett sätt. Det händer inte speciellt ofta men när man väl gör det så uppskattar man det otroligt mycket. 

(null)

Tillsammans med M, så fick jag ett härligt avslut på 2018. På måndag är årets sista dag, och jag är så glad för ytterligare ett nytt år och många möjligheter! 
LIVET | Marstrand, kärlek, ledighet | |
Upp