Dagen efter tacos

Igår bjöds det på tacos här hemma. Man blir alltid så mätt och självklart blir det massa  mat över, som alltid när jag ska göra tacos... Slängde i grönsakerna som blev över i en skål, qournfärsen i en annan, och in i kylen! Lite vitlökssås blev också över. Så idag när jag var ensam hemma och det var dags för lunch, så fick det bli rester av det som blev över. 

(null)

Quesadillas med sallad fick det bli, går snabbt att slänga ihop. Ost och tacoqournfärs mellan två tortilla bröd, i en stekpanna på medelvärme i några minuter på varje sida - så det blir varmt och osten smälter. 

(null)

Enkelt, gott och utan att behöva slänga gårdagens rester! 
LIVET, MAT | livet, lördag, mat, quesadillas, tacos | Kommentera |

Marstrand

Vilken härlig helg.. M fick sin födelsedagspresent och han hämtade upp mig vid 12 på jobbet och vi åkte till Marstrand för att tillbringa fredagen och lördagen på Marstrands havshotell
 
(null)
 
Eftersom vi kom upp ett par timmar innan incheckning, så åkte vi över till Marstrandsön och promenerade upp till fästningen och gick sedan vidare på naturstigarna som finns där uppe.. 
Vi gick på tysta gator bland alla charmiga, snea och vinda hus.. Mötte inte många människor på vägen. Det var en stor kontrast mot sommarhalvåret, men lika mysigt och charmigt ändå.  
 
(null)
 
Solen sken under korta stunder, vi fick njuta av vackra utsikter och hala stigar, vi klarade oss undan  att vurpa i den blöta snön innan vi åkte färjan tillbaka till Koön. 
 
När vi senare hade checkat in, så drack vi bubbel och åt ett fruktfat, och chips.. Jag hann också slumra till en stund innan det var dags att gå ner till spaat.  
 
(null)
 
Underbara pooler, bubbelpooler, bastu, ångbastu och varma källor på utsidan. Ett glas bubbel i handen och bara njuta av att vara tillsammans och ha det lugnt och skönt. Det är verkligen ett ställe att uppleva, eller bara ett ställe att slappna av på. Lyxa till det. 
 
LIVET | familjen, kallt, kärlek, marstrand, semester | En kommentar |

Fettisdagen

Efter att hört i flera år, att jag ska åka till Radiotorget och köpa semlor där, men det har aldrig blivit av, så i morse när jag var på väg till jobbet, stannade jag till vid Mehrans Cafe & konditori och köpte semlor till oss som jobbar idag. 

(null)

Man blev inte besviken alls utan alla blev väldigt nöjda och mätta! Att stå och vänta i 20 minuter på semlorna var det värt, kön var på väg ut ur dörren också.. Populärt ställe! Så har ni vägarna förbi Västra Frölunda, åk dit, det är värt ett besök!

MAT | fettisdagen, livet, mat, semla | Kommentera |
Upp