Blodsockersfunderingar

Denna veckan har jag längtat så efter helg. Har haft ett par tunga nätter med dåligt/svajigt blodsocker. Sovit sämre. Har väldigt mycket i huvudet. 

Blodsocker påverkas inte bara utav vad du äter, hur mycket insulin du tar. Utan stress. Träning. Sömn. Adrenalinpåslag. Utav allt som händer i livet. Det gör det inte lätt att kontrollera ibland, man gör så gott man kan och ibland räcker inte det. Det är kanske något vissa människor kan tänka på när de säger "är du inte stabil, du har ju haft diabetes så länge" - som jag säger ibland: livet händer! 
 
Men en väldigt god nyhet är att jag numera kan läsa av mitt blodsocker med min telefon. 
(null)

Tidigare har det endast android, då inte Apple har öppnat upp NFC förrän nu när de nya uppdateringarna kommit, och självklart iPhone 8 och X eller vad de heter... Själv traskar jag runt med en iPhone 7 Plus. Hade jag haft kvar min 6:a så hade jag lätt bytt ut den mot en senare endast för att kunna mäta mitt blodsocker med telefonen. 

Ingen stor grej - men det underlättar enormt att inte behöva tänka på att ta med blippen ( som jag kallar avläsaren... ) när man ska ta en promenad t.ex. 

BS: 11.7 
DIABETES | diabetes, iPhone, libre, livet | |
Upp