Marstrand

Vilken härlig helg.. M fick sin födelsedagspresent och han hämtade upp mig vid 12 på jobbet och vi åkte till Marstrand för att tillbringa fredagen och lördagen på Marstrands havshotell
 
(null)
 
Eftersom vi kom upp ett par timmar innan incheckning, så åkte vi över till Marstrandsön och promenerade upp till fästningen och gick sedan vidare på naturstigarna som finns där uppe.. 
Vi gick på tysta gator bland alla charmiga, snea och vinda hus.. Mötte inte många människor på vägen. Det var en stor kontrast mot sommarhalvåret, men lika mysigt och charmigt ändå.  
 
(null)
 
Solen sken under korta stunder, vi fick njuta av vackra utsikter och hala stigar, vi klarade oss undan  att vurpa i den blöta snön innan vi åkte färjan tillbaka till Koön. 
 
När vi senare hade checkat in, så drack vi bubbel och åt ett fruktfat, och chips.. Jag hann också slumra till en stund innan det var dags att gå ner till spaat.  
 
(null)
 
Underbara pooler, bubbelpooler, bastu, ångbastu och varma källor på utsidan. Ett glas bubbel i handen och bara njuta av att vara tillsammans och ha det lugnt och skönt. Det är verkligen ett ställe att uppleva, eller bara ett ställe att slappna av på. Lyxa till det. 
 
LIVET | familjen, kallt, kärlek, marstrand, semester | |
#1 - - emma. Rehn:

Åh så vackert det är där!

Svar: Ja! Det är alltid lite smått magiskt där, oavsett säsong!
Lisa Johanna

Upp