Köksbordet

Som ni läste tidigare, är det i helgen jag hämtar hem köksbordet jag ska ha hemma. Köksbordet är hemmets mittpunkt, där vi umgås, sitter och äter, jag jobbar därifrån. Det är viktigt att trivas här. Oavsett om det är med ett glas vin i handen eller under en middag i gott sällskap.
 
Hur ska det se ut då? Hur har jag tänkt? Såklart har jag pinnat lite inspiration på Pinterest. Kika in på min anslagstavla så ser du vad jag inspireras av.
 
 
Har beställt hem en duk från Hemtex som kommer passa bra på bordet, och med en växt på, eller en bukett tulpaner så blir det pricken över i:et. 
 
 
 Sittplatser då? Jag har fyra stolar i dagsläget och kommer ha sex stolar till det nya bordet, kommer skaffa två andra stolar, i svart tänkte jag, så det blir en härlig mix. Alternativ ha en bänk på ena sidan, med en, eller flera fårskinnsplädar på. Vi får se. 
 
Tisch
 
 
När jag ändå är i farten, så ska en taklampa skall införskaffas och installeras. Har spanat indenna lampan från Louis Poulsen. Klassisk och en favorit hos mig, en vit blir det och den kommer göra sig rätt över köksbordet. Får be min svåger får hjälpa mig att dra en ny kontakt till nya lampan när vi hittat rätt plats för bord och lampa..
 
Louis Poulsen - PH5 Pendants in the new contemporary colours Pale Rose/Green, Army/Dark Grey, White/Pale rose and Dark Grey/Turquoise. For more information and inspiration have a look here: http://www.shop.louispoulsen.dk/
 
 
INREDNING | hemma, inredning, inspiration, livet | |
Upp