Soppa på en lördag

I lördags bjöd vi hem familjen på middag. Jag var otroligt sugen på soppa, vilket jag själv sällan gör. Jag har några recept sparade i ICA appen och jag gick hem till mamma och spanade i receptpärmen, där fanns mycket goda recept, dock valde jag ett recept från ICA, Lysande gul fiskgryta. Med en hel del modifikationer, blev det en helt fantastiskt god "Gyllene fisksoppa a la Lisa". Lägger upp receptet senare i ett eget inlägg - skrev ner det men har inte hunnit ta en bild på det.
 
 
 
Soppan serverades med ett gott levianbröd, aioli och gott bubbel som mamma hade med sig! Pannacotta hade önskats som efterrätt och självklart fixade jag det. Kvällen avslutades med TV-spel. Bowling! En lugn och rolig kväll tillsammans med familjen. 
 
(null)
 
Som ni ser är mitt nuvarande köksbord väldigt litet och självklart är det mysigt, men nästa helg - då kommer ett större bord hem. Ett från Norrgavel. Inte nytt, men väldigt fint. Mamma och pappa hade det i sitt förra hus men fick inte flytta med till det nya. Detta resulterade att jag i morse flyttade vitrinskåpet ut till vardagsrummet för att skapa plats.
 
LIVET | familjen, hemma, livet, lördag, mat | |
Upp